Berne Bier Bitter 100 ml (30% alc) VERKOOP ALLEEN BINNEN 10KM

Vorige Artikel 7 van 17 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)

ALLÉÉN TE BESTELLEN IN COMBINATIE MÉT BIER(EN)

Navulbaar flesje van 100 ml

‘Met bier komen de beste ideeën tot stand’
Stichting Berne Abdijbier (Heeswijk-Dinther) heeft een bijzonder product gelanceerd: een kruidenbitter gemaakt van bier. Het zogenaamde Berne Bier Bitter heeft als basis Abt-generaal Quadrupel, een van de drie Berne Abdijbieren die onlangs tot prijswinnaar werden uitgeroepen (2x brons en 1x zilver) tijdens de Dutch Beer Challenge.

Het idee voor een bierbitter ontstond tijdens het proeven van de vatgerijpte Abt-generaal Quadrupel, die in de vaten aan het rijpen was. Tijdens het proeven ontstond er een goed gesprek, waarin we al snel ontdekten dat er een kans lag voor een nieuw product. Zo zie je maar: met een goed biertje erbij komen de mooiste ideeën tot stand.

Vol en complex

Het Berne Bier Bitter zag eind februari 2020 het levenslicht. Over smaak valt niet te twisten, maar stelt fijnproevers en andere liefhebbers een unieke smaakbeleving in het verschiet. De Quadrupel heeft al zo’n mooie, volle, complexe smaak. In het additionele alcoholextract hebben we onder andere zes extra kruiden toegevoegd, die de smaak alleen maar nóg mooier maken. We zijn er supertrots op, net als op het totale concept dat we hebben neergezet. Onze stichting draait op tachtig vrijwilligers en al onze opbrengsten komen ten goede aan de abdij, de enige Norbertijnenabdij van Nederland met een rijke historie, die teruggaat tot 1134. Daar kún je toch alleen maar trots op zijn?

  • Het bierbitter heeft een alcoholpercentage van 30%
  • Gemaakt op basis van vier granen en negen (geheime) kruiden
  • Verkrijgbaar in drie formaten: 100, 250 en 500cc
  • Fles leeg? Neem hem mee en laat hem navullen!
© 2020 - 2022 Webwinkel Berne Abdijbier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.